VILDE VIDUNDERLIGE DANMARK

I 2020 sætter DR, fokus på den danske natur med bl.a. en storslået TV-serie i foråret ”Vilde Vidunderlige Danmark”. Denne store satsning passer perfekt ind i vores slogan på Camp Møns Klint og vi tør sige det højt

                                                   

”We bring you Back To nature”

 

Møns Klint er nok den mest vilde natur der findes i Danmark. Ingen andre steder hersker moder natur som på selve klinten samt i baglandet. Her finder du den største bio diversitet i hele kongeriget og naturligt med i toppen af Danmarks natur kanon. I baglandet af klinten der kun ligger 10 min gåtur fra Lake Apartments og Camp Møns Klint,  oplever man derfor denne mangfoldighed af liv. I virkeligheden låner vi bare naturen og inviterer indenfor. Dyrene kender heldigvis ikke menneskenes grænser, så deres spor, lyde, veksler og tilholdssteder bliver hos os naturligt en del af dit ophold.

 

 

Gense her afsnit hvor Møns Klint er med 

 

Velkommen tilbage til naturen, når du besøger os.

 

Stay Wild 🙂

Ole Eskling og Sascha Bendix

Camp Møns Klint
Klintevej 544
4791 Borre
+45 55 81 20 25
info@campmoensklint.dk

Green-Stay-logo-Denmark-600x157