Bo på første klasse midt i vilde vidunderlige Danmark 

Et ophold på Klintholm Gods Lake Apartments giver jer en unik oplevelse, som især kommer til udtryk i de individuelt indrettede lejligheder, hvor naturen og dansk hygge smelter sammen med moderne, nordisk minimalisme.

Med sin heldige beliggenhed ved Hunosøen og tæt på den del af Møns Klint der på mange måder er spektakulær. Selve gåturen igennem Jydelejets overdrev er i sig selv er stor natur oplevelse omgivet af nok Danmarks mest artsrige biotop. Aborrebjerget med sine 143 m overhavet er nabo og på en klar nat vil en tur derop åbne et eventyr af en stjernehimmel som vil bjergtage beskueren. Her er der plads til de store tanker og drømme.

Godt Nytår

Klintholm Gods Lake Apartments
Langebjergvej 1
4791 Borre
+45 55 81 20 30
info@lakeapartments.dk

Green-Stay-logo-Denmark-600x157