AKTIV OG UNIK  FÆLLESOPLEVELSE PÅ CIRKUS SKOLE

 

For 15. gang afholdes der Cirkus Skole på Camp Møns Klint i samarbejde med Cirkus Panik, som er et lille familiecirkus med store numre og en forunderlig evne til motivere både store som små …
Alt sammen i et stort cirkustelt der oser af atmosfære og savsmuld. Kom og leg (under professionel vejledning), og prøv kræfter med artisternes rekvisitter. Gå på line, kør på et-hjulet cykel eller bliv akrobat. Jonglér med bolde, ringe, tallerkener, diablo  og devilstik – eller måske er du en god klovn.

 

UGE 29 SOMMERFERIE

 

Cirkus Skolen starter søndag den 12. juli og slutter med en forestilling fredag den  17. juli 2018. Børnenes egen afsluttende cirkusforestilling den 17. juli er en unik samling af børn og voksne, professionelle og amatører, danske, svenske, tyske og hollandske. Alle deltagere båret frem af en herlig og fascinerede energi og magi. Cirkus Ugen starter med Cirkus Panik’s egen fantastiske forestilling søndag den 12. juli kl. 19.00.

Camp Møns Klint
Klintevej 544
4791 Borre
+45 55 81 20 25
info@campmoensklint.dk