FISKERI

Hvis du har mod på at trække i et par waders og prøve heldet med at fange en fisk, findes der fantastiske fiske-spots rundt langs hele kysten på Møn. Hvis man hellere vil fiske i søer, er Stege Nor et oplagt fiskested. Her findes noget af Danmarks – vist ikke Verdens – bedste brakvandsfiskeri efter gedder.

Især forårs- og vintermånederne på Møn er travle for lystfiskere. Her trækker den meget eftertragtede og sølvglinsende havørred forbi kystlinjen i store flokke. På alle tidspunkter af året er Møn en fantastisk destination til fiskeoplevelser, uanset om man fisker efter havørred, gedder, aborre, hornfisk eller en helt femte fisk. Mange fiskere tager udfordringen op og vandrer op og ned af de hundrede-trin-lange trapper ved klinten og dermed muligheden for at fiske i Østersøens ultimativt smukkeste kystlandskab; Turen er en belønning i sig selv, uanset om man får en fisk på krogen eller ej.

BOOK EN FISKEGUIDE 

Vi har et samarbejde med Fishing Zealand fiskeguiden, Mikael Tange, som er en alsidig lystfisker, der er født på Møn og har boet det meste af sit liv ved Vordingborg og han har derfor et indgående kendskab til de lokale fiskevande. Derudover har Mikael boet to år på Grønlands vestkyst og har her især dyrket det spændende fiskeri efter fjeldørreder.

Mikael tilbyder guidning til alle målgrupper fra børn og unge til mere erfarne lystfiskere. Guidningen spænder fra “Fang din første fisk” til avanceret og målrettet fiskeri efter havørreder på kysten med flue, spin eller bombarda.
Til daglig arbejder Mikael bl.a. hos Fishing Zealand som B&U koordinator. Kontakt Mikael på 22331979 eller troutpointer@hotmail.com

 

Fishing at Camp Møns Klint in Denmark

GONE
FISHING

Green-Stay-logo-Denmark-600x157