We bring you back to nature at Camp Møns Klint in Denmark

SURROUNDED
BY BEAUTY

RIDNING

Hele året rundt er det muligt at opleve den smukke og mangfoldige natur, der findes på Østmøn, på hesteryg. Det er fantastisk, hvor hypnotiserende en hestens ører kan være, når de roligt men sikkert rokker sig fra side til side foran dig. Uanset årstiden er ridning en uforglemmelig aktivitet på din ferie. For jer der gerne vil have jeres egne heste med har vi flere af vores sommer/landhuse hvor der er folde og boxe og vi har fine folde på campingpladsen.

For mange af vores gæster er en ridetur lig med en kombination af eventyr, spænding men også fordybelse og afslapning. Ridning er en stor del af områdets kulturarv, og glæden ved ridningen deler både ansatte hos Klintholm Gods og et utal af vores gæster. Hvert år besøger hundreder af gæster os med deres egne heste og får dermed helt unikke ferieminder, de kan tage med sig hjem. Foruden de kilometervise gode ruter egnede til ridning i området, afholdes der årligt jagter rundt i det historiske naturlandskab. Jagterne har sin begyndelse ved Klintholm Gods, præcis som man gjorde det for hundrede år siden; rytterne følger stadig en flok af hunde, men forskellen er nu, at de ikke jager vildt men i stedet følger et duftspor.

For de gæster, der gerne vil opleve en ridetur under deres besøg, kan vi anbefale Møn Islændercenter, som ligger blot 800 meter fra campingpladsen. Her kan man booke en ridetur på en islandsk hest og komme helt tæt på naturen, uanset om man er erfaren eller nybegynder.

Læs mere på www.moen-ishest.dk.

Camp Møns Klint
Klintevej 544
4791 Borre
+45 55 81 20 25
info@campmoensklint.dk

Camp Møns Klint Sommer og Land huse

sydystdanmark_logo
ocff-logo
DarkSKy_MoenNyord
Biosfære_Partner_DK_sort-2
4sterren_2018
ADAC_3,5_Stars