COVID 19 – OPDATERET INFORMATION OM DIT OPHOLD PÅ CAMP MØNS KLINT

Den 5 Marts 2021  

Der kommer løbe nye oplysninger og information om coronavirus (Covid-19). Den 11. marts 2020 erklærede WHO (Verdenssundhedsorganisationen) en global pandemi.

 

Rengøring og opholdsregler

Vi har altid gjort en dyd ud af, at vores faciliteter altid er rene og pæne. Det vil vi fortsætte med og endda implementere en yderlige rengøringsindsats og større hyppighed, ligesom vi følger alle anbefalinger udstedt af de danske myndigheder. Vi vil sørge for, at der på campingpladsen er tydelig skiltning med forholdsregler og max antal personer i bygningerne, ligesom vi har ensrettet vores store servicebygning, etablere nye udendørs ”stationer”, hvor det er muligt at vaske hænder og spritte af. De nye forholdsregler vedrørende covid-19 er snart en vanlig del af vores hverdag, og vi henviser til, at alle følger de udstedte regler og passer på hinanden. Vi opfordrer alle, som har eget bad og toilet i campingvognen/camperen at bruge disse. Grundet covid-19 er der fastsat et max antal personer i vores servicebygninger og legepladsen, skiltning hvor der er påbud om brug af mundbind, som vores gæster bedes respektere. Vi er jo alle ved at lære det og vi beder alle om at passe på hinanden. TAK

 

Der kommer løbende nye opdateringer og udstedes nye retningslinjer og forholdsregler, der kan påvirke ovenstående besked. Vi opfordrer til, at man holder sig selv opdateret på Sundhedsstyrelsens hjemmeside og følger med i de danske nyheder om nye ændringer. Hvis I har spørgsmål, er I velkomne til at ringe til os, og vi vil med glæde hjælpe jer.

 

Pas på jer selv og hinanden,

Med venlig hilsen

Camp Møns Klint

Camp Møns Klint
Klintevej 544
4791 Borre
+45 55 81 20 25
info@campmoensklint.dk

Green-Stay-logo-Denmark-600x157