VILDE VIDUNDERLIGE MØN

I 2021 sætter vi fokus på den danske natur med tanke på DR`s  storslået TV-serie  ”Vilde Vidunderlige Danmark” hvor Møns Klint var med. Møns Klint og Klinteskoven har så meget at byde på.

”We bring you Back To nature”

 

Møns Klint er nok den mest vilde natur der findes i Danmark. Ingen andre steder hersker moder natur som på selve klinten samt i baglandet. Her finder du den største bio diversitet i hele kongeriget og naturligt med i toppen af Danmarks natur kanon. I baglandet af klinten der kun ligger 10 min gåtur fra Lake Apartments og Camp Møns Klint,  oplever man derfor denne mangfoldighed af liv. I virkeligheden låner vi bare naturen og inviterer indenfor. Dyrene kender heldigvis ikke menneskenes grænser, så deres spor, lyde, veksler og tilholdssteder bliver hos os naturligt en del af dit ophold. Og vi inviterer til at bo lige op af Danmarks eneste Dark Sky Park hvor stjernerne lyser på himlen og Jagten på Mørket bliver et eventyr.

 

 

Gense her afsnit hvor Møns Klint er med 

 

Velkommen tilbage til naturen, når du besøger os.

 

Stay Wild ?

Ole Eskling og Sascha Bendix

We bring you back to nature er vores slogan og i år vil meget gerne invitere jer ude i naturen og invitere jer til at bo i naturen og med tanke Vores camp, huse og hotel lejligheder ligger så tæt på Danmark vildeste natur som overhovedet muligt .

Vores egen danske nature gemmer på så mange eventyr som Dr1`s nye ” Vilde Vidunderlige Danmark som bedste måde har bjergtaget os danskere .

Camp Møns Klint
Klintevej 544
4791 Borre
+45 55 81 20 25
info@campmoensklint.dk

Green-Stay-logo-Denmark-600x157