INFORMATION AUTOCAMPER


Det er nødvendigt at reservere/booke plads i St. Bededag, Kr. Himmelfart, i Pinsen samt fra uge 27 til og med uge 34. Udenfor denne periode vil der næsten altid være plads og I har mulighed for sammen med os, at vælge lige den plads I ønsker efter årstid, vejr og vind. Det kalder vi frihed og rum som få tilbyder. Selv i højsæson er der rimelig mulighed for at få sine ønsker opfyldt, og vi vil gerne vide at I kommer og i hvor lang tid.

 

For mange af de, der vælger at rejse i en autocamper, er selve rejsen deres destination. Vi kan ikke garantere bestemte pladser, men vores gæsters ønsker, er en stor del af at finde lige præcis den plads, der passer perfekt til jer. Camp Møns Klint er det tætteste, I kan komme den vilde natur – uanset hvilken type camper I har med, garanterer vi jer en god plads både med mørk nattehimmel, et rigt dyreliv, en god atmosfære på campingpladsen med beboere fra hele verden og et værtsskab i særklasse.

 

Hunde er meget velkomne og bor her gratis. I kan hygge jer sammen med en tur i hundeskoven og efterfølgende i vores hundelounge.

Camp Møns Klint
Klintevej 544
4791 Borre
+45 55 81 20 25
info@campmoensklint.dk

Pris eksempel autocamper
- 2 voksne
- 2 børn under 12 år
- 1 autocamper plads
- Strøm
- Miljøtillæg

Pris per nat højsæson
Dkk 635,00

Pris per nat lavsæson
Dkk 580,00

WE BRING YOU BACK TO NATURE

Green-Stay-logo-Denmark-600x157