INFORMATION CAMPINGVOGN

Det er kun nødvendigt at reservere/booke plads fra uge 27 til og med 34. Udenfor denne periode vil der altid være plads og I har mulighed for sammen med os, at vælge lige den plads I ønsker efter årstid, vejr og vind. Det kalder vi frihed og rum som få tilbyder. Selv i højsæson er der rimelig mulighed for at få sine ønsker opfyldt, og vi vil gerne vide at I kommer og i hvor lang tid.

 

 

Med campingvogn er det nemt at finde en god plads hos os. Vi har mange forskellige områder, og trods det kuperede terræn, er de fleste af pladserne plane og egner sig godt til parkering af campingvogn. Vi vil gøre vores bedste til sammen med jer at finde en plads der passer jer ved ankomst. Det er ikke muligt på forhånd at reservere en specifik plads, idet vi ikke har nummererede pladser, indhegninger eller vejnavne, men vi vil gøre vores bedste for at opfylde eventuelle ønsker I måtte have ved ankomst.

 

Camp Møns Klint er det tætteste, I kan komme den vilde natur og vi garanterer jer oplevelser med en mørk nattehimmel, et rigt dyreliv, en god atmosfære på campingpladsen med beboere fra hele verden. Vores slogan ”We bring you back to nature” er med til at vise vejen til jeres egen lille verden.

 

Hunde er meget velkomne og bor her gratis. I kan hygge jer sammen og gå en tur i hundeskoven og efterfølgende slappe af i vores hundelounge.

Camp Møns Klint
Klintevej 544
4791 Borre
+45 55 81 20 25
info@campmoensklint.dk

Pris eksempel campingvogn
- 2 voksne
- 2 børn under 12 år
- 1 plads til campingvogn
- Strøm
- Miljøtillæg

Pris per nat højsæson
Dkk 587,00

Pris per nat lavsæson
Dkk 532,00

WE BRING YOU BACK TO NATURE

Green-Stay-logo-Denmark-600x157