KLIMAINDSATS

 

Vores fokus på bæredygtighed og miljøvenlige foretagender er med til at præge vores voksende klimaindsats. Vi vil gerne beskytte vores jord og natur, så ikke blot vi, men også de kommende generationer kan opleve og nyde alt det, vi selv har mulighed for lige nu; Den smukke natur på Møns Klint. Vi har altid brugt svanemærkede sanitetsprodukter i vores udlejningshuse og på campingpladsen.

 

Nu vil vi gennem samarbejde med Abena og ’cradle to cradle’ løbende udskifte til genbrugspapir, rengøringsprodukter og emballage, som er sikre og ufarlige for mennesker og miljø, ligesom produktionen heraf er baseret på 100% CO2-neutralt brændstof.

 

Vi tager ansvar for mennesker og miljø, og derfor vil campingpladsens kiosk have minimum 20% økologiske varer. I hotellets restaurant vil der blive solgt lokale fødevarer og drikke, ligesom menukortet præges af lokalt kød, is, grøntsager samt vildtvoksende urter og planter. Samtidig er størstedelen af kødet fra egen produktion af Hereford kvæg, der græsser på de østmønske overdrev.

Camp Møns Klint
Klintevej 544
4791 Borre
+45 55 81 20 25
info@campmoensklint.dk

Green-Stay-logo-Denmark-600x157