ROADTRIP DRØMME

&

CAMPFIRE STORIES

De fleste af os drømmer om at køre rundt i det danske land og besøge steder, møde ligesindede og overnatte det sted man syntes bedst om. Et sted hvor rammerne er skabt til eventyr og byder en velkommen. Disse steder har vi forsøgt at skabe på Camp Møns Klint, om du så kommer med en ombygget Ford Transit fra 1978, en Landrover, tagtelt, hængekøje, på cykel eller med en Tipi. For alle har en historie med på rejsen som vi helt af os selv fortæller over bålet under stjernerne.

Efter at mange af os har rejst verden rundt er tiden anno 2022 en anden og vi alle klar til at pakke og tage på opdagelse i den nære horisont, eventyret i vores egen baghave i Danmark og byder velkommen til måske landets vildeste natur, Møns Klint.

Vi lancerer vi fra 2022 Communities rundt på vores camp, vi kalder det udvalgte ”fire place base camps” og midt i Danmarks første Dark Sky Park .

 

Alle sanser tændes ved bålet og det at tilberede maden med medbragte lokale fødevarer, bliver i sig selv en del af rejsen ind i frihedens verden, langt væk fra dagligdagen. I gamle dage overleverede man i den blå time med sagn, lærdom og eventyr ved bålets skær og i vil opleve at historierne bliver bedre og bedre over bålet Den blå time varsler at natten banker på, med nye drømme om ukendte horisonter.

VI LANCERER VI FRA 2022 COMMUNITIES RUNDT PÅ VORES CAMP.

 

”FIRE PLACE BASE CAMPS”

 

OG MIDT I DANMARKS FØRSTE DARK SKY PARK

CAMPFIRE
STORIES

Green-Stay-logo-Denmark-600x157