ROADTRIP DRØMME

&

CAMPFIRE STORIES

Det er nødvendigt at reservere/booke plads fra uge 27 til 34. Udenfor denne periode vil der næsten altid være plads og I har mulighed for selv eller sammen med os, at vælge lige den plads I ønsker efter årstid, vejr og vind. Det kalder vi frihed og rum som få tilbyder. Selv i højsæson er der rimelig mulighed for at få sine ønsker opfyldt. Vi garanterer dog ikke bestemte pladser.

Vi har Check-in fra 12.00.

Vi har Check-out senest 12.00

På Road trip er muligheder og frihed en vigtig del af ferien, muligheden for at finde det sted man føler sig hjemme og hvor eventyret kalder for en nat mere eller ’bevæge sig videre’. Så pak din van, og rejs ud i en verden af frihed, langt væk fra hverdagens stress og storbyens pulserende liv.  Vores plads er den perfekte destination for dig i måske Danmarks smukkeste natur.
Alle sanser tændes ved bålet og det at tilberede maden med medbragte lokale fødevarer, bliver i sig selv en del af rejsen. ind i frihedens verden.

Camp Møns Klint
Klintevej 544
4791 Borre
+45 55 81 20 25
info@campmoensklint.dk

CAMPFIRE
STORIES

Green-Stay-logo-Denmark-600x157

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.