UDSOLGT

AKTIV OG UNIK FÆLLESOPLEVELSE PÅ CIRKUS SKOLE

 

For 14. gang afholdes der Cirkus Skole på Camp Møns Klint i samarbejde med Cirkus Panik, som er et lille familiecirkus med store numre og en forunderlig evne til motivere både store som små… Alt sammen i et stort cirkustelt der oser af atmosfære og savsmuld. Kom og leg (under professionel vejledning), prøv kræfter med artisternes rekvisitter. Gå på line, kør på et-hjulet cykel eller bliv akrobat. Jonglér med bolde, ringe, tallerkener, diablo og devilstik – eller måske er du en god klovn.

UGE 29 SOMMERFERIE

Cirkus Skolen starter mandag den 15. juli og slutter med en forestilling fredag den 19. juli 2018.

 

Børnenes egen afsluttende cirkusforestilling den 19. juli er en unik samling af børn og voksne, professionelle og amatører, danske, svenske, tyske og hollandske. Alledelta-gere båret frem af en herlig og fascinerede energi og magi.
Cirkus Ugen starter med Cirkus Panik’s egen fantastiske forestilling søndag den 14. juli kl. 19.00.

SOMMERFUGLE I MAVEN

 

Vi har alle, store som små lyst til leg og vi fascineres af cirkus. Forestil dig at bo lige ved siden af et cirkustelt, gå i cirkusskole og til sidst deltage i selve forestillingen… Det giver sommerfugle i maven!

KONTAKT, TILMELDING, PAKKETILBUD

 

Cirkus-Pakke: Bo 6 dage på campingpladsen i eget telt eller campingvogn og få 20% rabat på opholdet. Rabatten bliver fratrukket ved afrejse (gælder ikke huse og hytter).

Camp Møns Klint
Klintevej 544
4791 Borre
+45 55 81 20 25
info@campmoensklint.dk