CORONA VIRUS – UDSKYDER SÆSON ÅBNING AF CAMP MØNS KLINT . Update den 24 Juni  

Vores hytter på Camp Møns Klint, sommer og landhuse er  åbne og det samme er Lake Apartments, men alle hytter og huse  UDSOLGT i uge 27-32 Vær hurtig og finde de få ledige lejligheder/hytter og huse og send evt mail hvis ?  Vi åbner for booking 2021 ultimo Juni 

Der kommer nye oplysninger om coronavirussen (COVID-19) hver dag. Den 11. marts erklærede Verdenssundhedsorganisationen (WHO) en global pandemi. Vi er og resten af verdenen er bekymret, og vi ved, at det er mange af jer også.

Siden har der flere updates tilbage fra  Mandag den 6 April med en forsigtig åbning og forlængelse til den 10 Maj vedr butikker, restauranter, store forsamlinger og løbende flere updates sidst her den 24 Juni.

Covid og Crowd control

Vi har altid haft en ære i af have ” ship shape” faciliter som altid er rene og pæne. Det vil fortsætte med og endda implementere en yderlige rengørings indsats og hyppighed der følge alle anbefalinger fra myndigheder. Der vil være tydelig skiltning og vi har ensrettet vores store sanitets bygning og har lavet udendørs “stationer “ hvor der kan vaskes og afsprittes hænder – på vej ind og på vej ud. Vi kender alle snart afstand regler/opholdsregler og opfordrer naturligt alle der har egen bad og toilet til at bruge disse. Grundet Corona vil ikke alle bygninger være fuldstændig åbne og der er som alle ved max antal i vores køkkener, mingolfbane og på hoppepuder etc.

Vores hytter på Camp Møns Klint, sommer og landhuse er åbne og det samme er Lake Apartments. Alle hytter, huse og lejligheder på Lake Apartments er næsten UDSOLGT fra uge 27 til 32. 

 

Der kan komme nye retningslinjer der ændrer indhold af ovenstående, så vi beder jer at følge med i nyhederne og vil selvfølgelig komme med update her på FB. Hvis du har ? til ovenstående er man velkommen til skrive mail info@campmoensklint.dk

Pas på jer selv og hinanden
MVH Ole , Sascha og Amalie

Camp Møns Klint
Klintevej 544
4791 Borre
+45 55 81 20 25
info@campmoensklint.dk

sydystdanmark_logo
ocff-logo
DarkSKy_MoenNyord
Biosfære_Partner_DK_sort-2
4sterren_2018
ADAC_3,5_Stars