COVID 19 – OPDATERET INFORMATION OM DIT OPHOLD PÅ CAMP MØNS KLINT

Den 8. juli 2020  

 

Vores hytter på Camp Møns Klint, sommer og landhuse er åbne samt restauranten og hotellet Lake Apartments. Vi melder UDSOLGT på alle hytter og huse i uge 27-32, men der er stadig mindre åbninger i booking af telt- og campingpladser i løbet af højsæsonen. Kontakt os på telefon for at booke. Vi har i slutningen af juni åbnet op for bookinger i 2021.

Der kommer løbe nye oplysninger og information om coronavirus (Covid-19). Den 11. marts erklærede WHO (Verdenssundhedsorganisationen) en global pandemi. Vi og resten af verdenen har været meget bekymrede for campingsæsonen 2020, ligesom vi ved, at mange af jer har været. Mandag den 6. april blev der genindført en forsigtig genåbning, der blev forlænget med yderligere tiltag den 10 maj. Hvor det blev muligt at genåbne caféer, restauranter, butikker og forsamlinger. I dag den 8 juli. Er det nu muligt at samle 100 personer til arrangementer og aktiviteter.

 

Rengøring og opholdsregler

Vi har altid gjort en dyd ud af, at vores faciliteter altid er rene og pæne. Det vil vi fortsætte med og endda implementere en yderlige rengøringsindsats og større hyppighed, ligesom vi følger alle anbefalinger udstedt af de danske myndigheder. Vi vil sørge for, at der på campingpladsen er tydelig skiltning med forholdsregler og max antal personer i bygningerne, ligesom vi har ensrettet vores store servicebygning, etablere nye udendørs ”stationer”, hvor det er muligt at vaske hænder og spritte af. De nye forholdsregler vedrørende covid-19 er snart en vanlig del af vores hverdag, og vi henviser til, at alle følger de udstedte regler og passer på hinanden. Vi opfordrer alle, som har eget bad og toilet i campingvognen/camperen at bruge disse. Grundet covid-19 er der fastsat et max antal personer i vores servicebygninger og legepladsen, som vores gæster bedes respektere.

 

Der kommer løbende nye opdateringer og udstedes nye retningslinjer og forholdsregler, der kan påvirke ovenstående besked. Vi opfordrer til, at man holder sig selv opdateret på Sundhedsstyrelsens hjemmeside og følger med i de danske nyheder om nye ændringer. Hvis I har spørgsmål, er I velkomne til at ringe til os, og vi vil med glæde hjælpe jer.

 

Pas på jer selv og hinanden,

Med venlig hilsen

Camp Møns Klint

Camp Møns Klint
Klintevej 544
4791 Borre
+45 55 81 20 25
info@campmoensklint.dk

sydystdanmark_logo
ocff-logo
DarkSKy_MoenNyord
Biosfære_Partner_DK_sort-2
4sterren_2018
ADAC_3,5_Stars