DARK SKY – EN SÆRLIG STJERNEOPLEVELSE

Nattehimlen over os er fuld af vidundere og glitrende særsyn.

Har du nogensinde drømt om at se tusindvis af funklende stjerner – og det eneste, du skulle gøre, for at det blev muligt, er at se op på den mørke nattehimmel? Camp Møns Klint ligger på kanten af Møns Klint, langt væk fra byens forstyrrende lys. Det skaber nogle af de bedste forhold for stjerneobservationer, måske de bedste i hele Danmark. Her på vores hjemmegalakse kan du nyde mange, helt unikke Dark Sky oplevelser – såsom Mælkevejen, galaktiske støvskyer, meteorsværme og, hvis du er rigtig heldig, nordlyset.

I himmelkalenderen kan du se alle de kommende astronomiske begivenheder, og samtidig planlægge hvilke Dark Sky aktiviteter, du vil opleve på dit næste besøg.

Vil du endnu tættere på stjernerne? Det er nu muligt at forstå mere om og nyde den smukke stjernehimmel med vores luksuriøse oplevelse, hvor man kan nyde en velsmagende flaske champagne, få taget et privat mini fotosession under stjernerne og efterfølgende nyde det smukke syn gennem teleskopet.

Er du interesseret i fotografering, men har du aldrig taget billeder i mørket? Nedenunder kan du finde en begynder guide til, hvordan man kommer godt i gang med stjernefotografering, alt sammen instrueret og skrevet af en professionel og prisvindende astrofotograf.

Nyd mørket på Camp Møns Klint og oplev vores fantastiske nattehimmel!

Green-Stay-logo-Denmark-600x157