DARK SKY AKTIVITER

Camp Møns Klint tilbyder den bedste scene til at nyde nattehimlen.

Hver uge inviterer vi både store og små til at deltage i foredrag om himmelfænomener, rum og univers. Hvis du selv er interesseret i at vide, hvad der foregår ude i rummet, eller hvis du blot kan lide at se de flotte fotografier, er du velkommen til at deltage – det er gratis for alle vores gæster.

Vil du have taget et helt enestående fotografi af dig og dine kære under Mælkevejen, mens du er på ferie? Vores professionelle og prisvindende astrofotograf Ruslan vil sørge for det bedste grej til at tage et billede af jer og de mange tusinde stjerner i baggrunden.

Vil du gerne udforske mørket på egen hånd? Så husk at booke et teleskop, så du kan beskue stjernerne bedst muligt. Samtidig vil du få udleveret et stjernekort, så du ved præcis, hvorhen på himlen du skal kigge.

Har du lyst til en helt særlig og luksuriøs behandling? Vi har lavet en speciel VIP-pakke for dig, der vil have den helt store oplevelse. Pakken indeholder en flaske champagne, et teleskop og en privat fotosession under Mælkevejen.

Hvordan vil du helst komme tættest muligt på stjernerne?

Green-Stay-logo-Denmark-600x157