Naturen kalder i efterårsferien

Camp Møns Klint inviterer ud i den vilde vidunderlige natur i efterårsferien

Aldrig har der været så meget fokus på hvorfor naturen er så vigtigt for mennesker, dyre- og planteliv her midt i klimadebatten. Derfor har vi sammen med Geo Center Møns Klint sammensat et spændende program for hele ugen. Husk der er 20 % rabat på entre hvis man bor hos os på Camp Møns Klint

I år er der mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter som foregår i den vilde natur– både på egen hånd og sammen med vores guider.
Besøg GeoCenter Møns Klint og bliv ført 70 millioner år tilbage i tiden. Vi har i samarbejde med GeoCenteret sørget for, at du får 20 procent rabat på din billet. Kom op i receptionen og hent en folder inden dit besøg. Tag på krible-krable jagt. Som noget helt nyt har vi sammensat en rygsæk med alt hvad der skal bruges til at udforske skovens små dyr. Kom op i receptionen og lån en gratis krible-krable rygsæk.

Back to Nature at Camp Møns Klint in Denmark

Tirsdag den 19. oktober

Jagten på bålmad og ældgamle fossiler
Tag med på en guidet tur til Møns Klint, hvor vi sammen vil prøve at finde klintens fossile skatte på stranden, derefter laver vi bål på stranden hvor vi varmer pølser, snobrød, kaffe og kakao hvis vejret tillader det. En rigtig efterårsferie hyggetur for hele familien.
Tag også gerne hunden med.

Mødested: receptionen.
Guides: Kim og Joe.
Det er gratis at deltage.

Torsdag den 21. oktober

Jagten på efteråret, Liselund og DE VILDE FOSSILER
Tag med på en vandring igennem den efterårsfarvede Klinteskov til trappen ved Jydelejet og ned til stranden. Her går jagten ind på fortidens fossile skatte. Vættelys, braciopoder, østers og søpindsvin er bare nogle af de 70 mill. år gamle fossiler man kan være heldig at finde på stranden.
Vi vandrer langs stranden til trappen ved Liselund hvorefter vi følges igennem parken med den fantastiske historie og tilsidst går vi tilbage til campingpladsen med lommerne fulde af fossiler og indtryk fra 1800 tallet.

Mødested: Receptionen kl. 11.
Guides: Kim og Joe
Det er gratis at deltage

Bål hygge

Efter en tur ved klinten og på GeoCenteret kan I komme tilbage og slappe af omkring bålet. Hver eftermiddag (hvis vejret tillader) er der bålhygge ved bålpladsen i Dark Sky området.
Hvis I selv har lyst til at tænde bål, og hygge sammen med dem i holder af, kan der hentes et gratis bålkit i receptionen.
Vi har 5 bålpladser. 1 ved legepladsen, 2 i teltskoven, 1 i Sunset og 1 i Nowhere. Der kan købes brænde i receptionen til 50 kr. pr pose.

Velkommen
Ønsker personalet på Camp Møns Klint

Green-Stay-logo-Denmark-600x157