Oplev Møns natur i Camp Møns Klint

Her, midt i den vilde, danske natur, ligger en af Danmarks bedste outdoor oplevelser. I Camp Møns Klint og i naturen omkring findes der uendelige muligheder for at realisere drømmene om unikke oplevelser i naturen.

Her opleves naturen ikke blot på nært hold, man bor også i den. Hos os hersker en iver efter eventyr og exceptionelle naturoplevelser.

Oplev Møns klint Geocenter, lystfiskeri, vandreture, rideture og oplev Danmarks flotteste stjernehimmel.

Vi ses i naturen!

Find din overnatning

Familiehytte (2 voksne, 2 børn) – fra 850,- / pr. nat

I gåafstand til Møns Klint finder I familiehytten har du al det, I har brug for – I stuen findes en hems med 2 børne sengepladser. Terrasse med møblering, køkken, eget bad/toilet, TV, samt to separate soveværelser, det ene med dobbeltseng og det andet med køjesenge. Gratis WIFI i alle hytter.

Her skal I ikke tænke på andet end jer selv og at nyde jeres ferie. Resten har vi klaret for jer.

Læs mere

Aktuelle tilbud:
Bestil et weekendophold (fre-søn) i september/november.
Fra kun 2250,-

Book nu

Forestcabins at Camp Møns Klint in Denmark

Skovhytte (2 voksne, 2 børn) – fra 750,- / pr. nat

I gåafstand til Møns Klint finder I skovhytten – En skovhytte er en halv dobbelt hytte, med 4 store køjer og to små. Der er et lille køleskab, service til 6 personer, samt en elkoger og et lille TV. Du bruger Camp’ens toilet og bade faciliteter. Gratis WIFI i alle hytter.

Til jer der ikke er helt klar på telt. Et nemt og bekvemt ophold.

Læs mere

Aktuelle tilbud:
Bestil et weekendophold (fre-søn) i september/november.
Fra kun 1650,-

Book nu

Telt eller campingvogn (2 voksne, 2 børn) – fra 445,- / pr. nat

Medbringer jeres eget telt eller campingvogn, er jeres muligheder for valg af plads ubegrænset – Vores slogan ”We bring you back to nature” er med til at vise vejen til jeres egen lille verden, hvor der er frihed og hjerterum i både børne- og voksenhøjde til at udforske, opleve og lære.

Inkl. Minigolf, tennis, legeplads, WIFI og brusebade og evt. aktiviteter på pladsen.

Læs mere

Aktuelle tilbud:
Bliv i 3 nætter og spar 10% på hele opholdet.

Book nu

Et væld af oplevelser

FISKERI

Kast linen ud og oplev en anden verden. Find fiskestangen, fiskenettet og maddingen frem. Kom ned og giv slip.

Tag familien med, oplev noget nyt. Find hinanden. Find roen.

SKOVTÅRNET

Oplev den billedskønne natur, som snor sig op i himlen og strækker sig langs klinter. Det er en enestående udsigt fra 45 meters højde, fra Sjællands højest tilgængelige punkt. Skovtårnet er en helt fantastisk oplevelse, hvor det er muligt at se 25 km ud over det sydsjællandske landskab.

MØNS KLINT GEOCENTER

GeoCenter Møns Klint er et geologi- og naturcenter, der fortæller den spændende historie om Danmarks geologiske udvikling og om naturen på Møns Klint.
Museet ligger ved nedgangen til Møns Klint, og når du står på toppen af Møns Klint – 128 meter over havet.

CAMP MØNS KLINT

På pladsen og i naturen omkring findes der uendelige muligheder for at realisere drømmene om unikke oplevelser i naturen. Det er dog en seværdighed i sig selv at bo på den sceniske campingplads, hvor det kuperede terræn fra istiden har sat sit eget præg.

UNIK STJERNEHIMMEL

Vi brænder for, at vores gæster kan få den bedste oplevelse af naturen på Østmøn, og det, mener vi, foregår bedst lige midt i den. Vores livsverden bygger på naturens egne værdier, og dermed en simplere måde at opleve den på.

BACK TO NATURE

Velkommen til vores verden. Vi glæder os til at byde jer velkommen til Camp Møns Klint. Vi tror på, at en grundfilosofi og værtsskabsrolle med frirum og autentiske øjeblikke i både børne- og voksenhøjde, der foregår i fin balance med naturen, skaber de bedste ferieoplevelser.

MØNS KLINT BEST KEPT SECRET 

Green-Stay-logo-Denmark-600x157