EN VARM VELKOMST

Vi glæder os til at byde jer velkommen til Camp Møns Klint. Vi tror på, at en grundfilosofi og værtsskabsrolle med frirum og autentiske øjeblikke i både børne- og voksenhøjde, der foregår i fin balance med naturen, skaber de bedste ferieoplevelser. De både naturlige, rå og rolige omgivelser vil hive dig ned på jorden igen og tilbage til den ægte, danske natur; væk fra den hektiske og travle hverdag derhjemme.

”We are…” er teamet bag Møns Klint Resort. Det er et hold, der brænder for outdoor-livet, har en passion, erfaring og viden, kunnen og ikke mindst lyst til at formidle og samtidigt have det sjovt. Det er her vores team-ånd og idéen til ”We are…” blev født – en hel ny måde at udføre værtsskab på, hvor vi samarbejder og inviterer gæsten ind i vores egen verden. Vi er bestående af et team med unikke og forskellige personligheder, der til sammen vil gøre en forskel.

OLE ESKLING

Resort Manager og tidligere professionel sejler, skiinstruktør, destinationschef m.m.

Idag er det heste og jagtridning der er hans store passion.

Ole er opvokset på kanten af klinten og har altid mixet Møns Klints natur med eventyr. Han kender alle ruterne i skoven både til hest, MTB eller til fods

Det gælder også på  havet, hvor han bruger meget af sin fritid i sin båd ude foran klinten.

SASCHA BENDIX

Sascha er bosat på Møns Klint med sin familie og bruger dagligt klinten som sin legeplads. Sascha er interesseret i og har arbejdet meget med geologi, fossiler, fiskeri, trailløb, mountainbike, og outdoor-livet er blevet en livsstil for hende.

Hos Sascha er naturen drivkraften.

Som tidligere naturguide kan hun bestemme de fleste fossiler fra klinten og giver gerne gode råd, uanset om det drejer sig om MTB-ture, vandreruter eller fossiljagt langs klinten.

ISABELLA LUNDQUIST

For Isabella har det aktive liv altid haft en stor  betydning. Isabella tog sine første skridt på en båd, og hun føler sig derfor godt hjemme på vandet.

Hun har tidligere opnåret store resultater inden for ridesporten og har i mange år konkurreret og været på landsholdet i mounted- games. 

Idag rider Isabella jagtridning og har allerede nu  gennemført flere Hubertusjagter i Dyrehaven.
Foruden ridning har hun en voksende passion for mountainbike og trailløb.

SURROUNDED
BY BEAUTY

VELKOMMEN TIL VORES VERDEN

År efter år har Camp Møns Klint vokset sig større. Så store, at vi nu kan tilbyde jer de bedste feriehytter, campingpladser og outdoor-oplevelser, der findes på Østmøn. Campingpladsen er gennem mange generationer drevet med en stor kærlighed og passion til naturen, der altid har været første prioritet.

Her er der plads til både de, der drømmer om pool og afslapning, og de der drømmer om fart og adrenalinsus. Her kan jeres feriedrømme blive til virkelig – Velkommen til Camp Møns Klint.

BRINGING PEOPLE

BACK TO NATURE

SINCE 1954

logo-65-years-anniversery

EXPERIENCE MØNS KLINT