VANDSPORT (KITE, SUP, KAJAK)

Møn Surf

Surfskole

Møn Surf School afholder daglige SUP og Kitesurf kurser sommeren igennem!
Kom med på et uforglemmelig eventyr, på en afslappet padletur, et fuldendt SUP kursus eller en adrenalinfyldt dag med kitesurfing!

 

SUP
Stand up Padle er en meget populær surf sport og med god grund! Det er nemt at lære og mega sjovt! Et begynderkursus koster 345 kr. per person og varer i 1,5 timer. Vi tilbyder også guidede ture til Møns klint til 575 dkk per person (inkluderet våddragt), denne tur varer 3 timer og egner sig bedst for dem der har prøvet SUP før og er i god fysisk form.

 

Kitesurfing
Kitesurfing anbefales til dem der gerne vil have en aktiv ferie.
Vi garanterer at du fra første stund er “hooked” og har fundet en ny passion i livet!
Kitesurfing er en fantastisk måde at nyde naturens kræfter, og bruge sin krop samtidig som man har det mega sjovt! Man kan vælge mellem et introduktionskursus på 3 timer, eller at gå all in med et fuldt begynder kursus på 10 timer. Børn under 18 år skal tilmeldes sammen med en voksen. For pris og tilmelding se mere på www.moensurf.dk

Møn Surf School underviser på nogle af Danmarks bedste surfspots! Vi har mere end ti års erfaring med surf sports og er certificeret gennem Dansk sejlunion. Vi tilpasser kurser til dine behov og vore kurser egner sig for alle aldersgrupper, familier som single.

Udstyr
Vi stiller med alt udstyr du skal bruge så du skal blot møde op i dit badetøj! Alle SUP aktiviteter afholdes i den Øst Mønske natur og Kitesurf Kurser afholdes på sjællands bedste kitespot Farø. Vi glæder os til at surfe med dig!

Læs mere og tilmeld dig på:

www.moensurf.dk

Tlf: 26236010

Sea you on the water 🙂

Camp Møns Klint
Klintevej 544
4791 Borre
+45 55 81 20 25
info@campmoensklint.dk

SURF’S
UP

KAJAK

Kajak på Møn 
Drømmer du om en storslået naturoplevelse langs kysten på Møn?
Vi sætter vi fokus på kajak, og har daglige ture i Pinse på ca. 2-3 timer langs Møns Klint eller anden kyst, hvis vejret er for hårdt ved klinten.

kl.10..00 – 13.00 med afgang fra Busene Have
Pris 500 kr. pr tur

Sommer – Eks.: På ture mandag til fredag:
Kl 14 – 17 – fokus på naturoplevelsen på vandet.
Kl. 19.00 – 22.00 i solnedgangens skær, ro og afslappet aftenstemning på vandet

Pris 500 kr. pr tur

Temature:

  • Måneskinstur (skriv for mere info til: naturenkalder@gmail.com)
  •  Solopgangstur (skriv for mere info til: naturenkalder@gmail.com)

Kursus i havkajak teknik, redninger og sikkerhed.
I år bliver der en unik mulighed for at tage havkajak kursus på Møn
20 timers kursus i teknik, redninger og sikkerhed i havkajak og kajakture langs de mønske kyster.
Pris fra for 5 dages kursus:  Skriv for pris til naturenkalder@gmail.com

 

Det er også muligt at få tilpasset dig og din families forudsætninger og ønsker i særligt tilrettelagt kajakoplevelse. Fx kajak og fossiljagt. Vandleg og sjov på stranden for hele familien

Ved tilmelding kontakt vores kajakinstruktør på:
naturenkalder@gmail.com

 

 

Havet er en legeplads for de eventyrlystne. At ro kajak under klinteryggen er en livsbekræftende oplevelse; Her når man både at føle sig lille, en smule overrumplet, men så også stærk og uovervindelig. Det er en oplevelse, der sætter alting i perspektiv.

 

Hvis du har mod på at begive dig ud på åbent hav, uanset om det er i høj sol og sommervarme eller en fuldmåne tur, hvor stjernerne spejler sig i havets overflade, så er kajak måske noget for dig. Når kajakken er blevet sat i havet ved Busene Have, er der kort at ro til klinten. Her kan du opleve det rige fugleliv med bl.a. fiskeørn, havørn og de ynglende vandrefalke langs klinten. Du kan tage en madpakke med, ro i land og nyde den på stranden ved den hvide klint. Hvis du er heldig, kan du møde en af havets nysgerrige sæler på din tur, som stikker hovedet over vandet for at hilse på dig. Uanset om du er erfaren eller nybegynder, er det en skøn kombination af aktiv ferie, natur og godt selskab.

 

Vores kajak guide Tina Noregren kan kontaktes på mail naturenkalder@gmail.com, hvis I ønsker en guidet kajaktur. Vi anbefaler at tjekke vejrforholdene inden, man begiver sig ud på havet, samt bære en sikker redningsvest og ikke ro alene.

We bring you back to nature at Camp Møns Klint in Denmark
We bring you back to nature at Camp Møns Klint in Denmark

KAYAK IN
WONDERLAND

Green-Stay-logo-Denmark-600x157