COW YOGA

Verdensnyhed i Danmark på Camp Møns Klint
”Cow Yoga”
I 2015 blev en flok Hereford køer på Møns Klint verdens berømte på de sociale medier. De kom dengang løbende til lyden af et jagthorn spillet til hest.
Nu vil vi endnu tættere på de nysgerrige Hereford køer og ideen til Ko-Yoga blev født. Vores nye Outdoor koncept er et bud på at bringe mennesket endnu tættere på naturen og skabe mindfulness på en helt ny måde. Alt vil igen foregå midt i flokken af de græssende Hereford køer på et af Danmarks smukkeste overdrev under Klintholm Gods.
Så vi kan nu på Danmarks første 4 **** Outdoor Campingplads, blandt mange andre outdoor aktiviteter, også tilbyde en oplevelse man sent vil glemme, nemlig Ko-Yoga. Vi har afprøvet det og vi kan fuldt stå inde for at køernes nærvær og at køerne er med til at fuldende oplevelsen af yoga og mindfulness. Naseem Khakoo er den dygtige yoga instruktør, der vil være med til at skabe bånd mellem naturen, jorden, dyrene og mennesket.

Prisen er 150 kr. person for 1,5 time session. Max 10 personer. Børn er velkomne sammen med mor eller far. Yoga måtte er inkl. i prisen, men man bedes med bringe et tæppe eller lignende.
I tilfælde af regnvejr aflyses og denne beslutning bliver taget kl 8 og I vil modtage e-mail.
Tilmelding foregår ved ankomst i receptionen.
”Møns Klint er et af Danmarks smukkeste områder – Unesco certificeret, Dark Sky Park og udpeget til en af Danmarks Natur Kanon.”

Camp Møns Klint
Klintevej 544
4791 Borre
+45 55 81 20 25
info@campmoensklint.dk

Green-Stay-logo-Denmark-600x157